Månedlige arkiver: juni 2019

Saltenkarusell 7-2019: Jordbru 25.juni

Saltkarusellen på tirsdag 25.juni vil ha start og mål ved Folkets hus, Jordbru i Øvre Valnesfjord.


Parkering langs vei, oppfordrer til samkjøring fra Bodø.

PÅMELDING I EVENTOR.

A-lang på 6,7 km, A-kort 4,2 km, B-løype på 3,0 km, C-løype på 2,7 km og N-løype 1,4 km.


Drømmeterreng for o-folk, og med mylighet for fantastisk utsikt underveis. Fleksibel start fra kl 18-19.

Mygg- og knottfritt når postene ble utplassert, så deltakerne vil få oppleve orienteringsgleden. Lokale løpere og trimmere, ny og endre, oppfordres til å delta.

Start og mål ved Folkets hus, Jordbru i Øvre Valnesfjord.
Share

Resultater tomannstafett 4.juni

23 tøffinger trosset regnvær og stilte til start i dagens løp. Det ble 11 lag i stafetten og en i N-løypa.

Dagens tider er kanskje ikke helt korrekte, da arrangørene ikke noterte nøyaktig tidspunkt for fellesstarten. Innlesing av tider viste at det var flere minutter forskjell på nulling av brikkene. Fant ut av Arild nullet sist og har brukt hans nulletidspunkt som start tidspunkt for fellesstarten. Da stemmer i alle fall rekkefølge på lagene med rekkefølge på målgangtidene.

Share

2-mannsstafett 4.juni: Bueskytterbanen

Velkommen til vårens mest tullete vakreste eventyr: 2-mannsstafetten.

Parkering ved Bueskytterbanen. Et kort stykke å gå til samlingsplass. Ute i løypa vil dere komme over en ny uthugget linje som ikke er med på kartet (markert med gult). Tenk på dette som et lite hinder på årets viktigste uviktigste løp.

Fellesstart: kl 18:15.

Av hensyn til sekretariatsarbeidet anmodes lagene om å være tidlig ute med lagoppstilling og lagets brikkenummer. Sekretariatet åpner kl 17:30 (samlingsplass). Vær gjerne kreative i dannelsen av lag, det er morsomst om det blir en spennende kamp mellom flere lag.

Laget løper med samme brikke hele løpet, og brukes som vekslepinne. I tillegg leveres kart videre fra første til andre løper.

Stafetten består av 3 korte løyper (700 – 900 meter). Det er lav vanskelighetsgrad, slik at alle kan være med om de vil. Nybegynnere bør nok ha følge. Det er også laget en egen nybegynnerløype, hvor også noen av postene fra stafetten er benyttet. Mellom et par av postene er det ikke så gode ledelinjer, så litt veiledning før start er nok fint.

Lagets løpere skal løpe alle løypene, dvs til sammen 6 etapper.

Deltakere som ikke vil løpe stafett får starte etter fellesstarten og kan velge om de vil ta 1, 2 eller 3 løyper.

Det er ikke forhåndspåmelding til løpet.

Bilde fra det nye området med skog som er saget ned. Det vil påvirke løypene i litt ulik grad, og selv om det fremdeles er løpbart der så blir nok løpshastigheten påvirket litt.
Share