Månedlige arkiver: mai 2017

Nord-norsk mesterskap på Mo 17. og 18. juni – blir vi største klubb?

Fjorårets stafett start med B&OI løpere ut i front

På facebook er det laget egen gruppe med info om NNM, men vet at ikke alle nås på den måten.  Så gjentar infoen her.

Den klubb bestilte overnattingen blir på Gruben Ungdomsskole. Arild Hegreberg er reiseleder. Vi må bruke privatbiler, så begynn å planlegge kjøring og samkjøring.

Innbydelsen er lagt ut i eventor og der melder du deg også på.  Påmeldingsfristen er 11.juni, men meld deg gjerne på så tidlig som mulig slik at reiseleder ser hvor mange som skal være med.   http://eventor.orientering.no/Events/Show/8415.

Klubbens mål har ofte vært å være største klubb i antall deltakere i NNM. Håper du bidrar til at vi klarer det.  Husk at NNM har klasser for alle fra de ferskeste rekruttene via racerklassene til veteranklasser. Der er også N- og C-løype for sjåførforeldre som vil prøve seg i skogen og comebackløpere

Har du spørsmål så ta kontakt med reiseleder Arild.

 

Share

Resultater Saltenkarusell 4 – Hunstadlia

Det ble et flott gjensyn med Hunstadlia kartet, det må være mange år siden sist det har vært brukt til terminfestet løp. Løypelegger Anders hadde fått til flotte løyper, med veivalg og skråli, så vi fikk noe å bryne oss på.

 

Løypelegger Anders og løpsleder Bamse har full kontroll

Her er dagens resultater:  Saltenkarusell_4-_Hunstad_barneskole_Strekk

Share

Saltenkarusell 23.mai: skråli og hvitveis

Tirsdag 23.mai, start fra klokken 18:00. Start ved Hunstad Barneskole.

Forhåndpåmeldelse i eventor.

Anders Kure sider: Tirsdag blir det et sjeldent løp i Hunstadlia. Ikke downhill, mer crosshill. Mange høydemeter, slitsomt, men opplevelsesrikt. Ikke minst i 6 km, som anbefales for alle som har god kondis eller tålmodighet. Blir uforglemmelig. Det er også masse hvitveis i marka

Share

Dugnad Hammarlia

Førstkommende lørdag 13.mai er det dugnad rundt utstyrsbua vår i Hammarlia.

Klokkeslett 10:00.

Fredag kommer det et lass med grus som må spres utover. Derfor er det fint om de som kommer har med seg trillebår, spade og/eller rive. Det skal også skrapes maling av hytta, så det er fint om noen tar med malingsskrape også. Vi ses.

Share

Medlemskontingent 2017

Frode Ikdahl melder: Medlemskontingenten for 2017 blir sendt ut med det første. Varsel genereres fra medlemsregisteret Klubbadmin og sendes til e-postadressene den enkelte er registrert med. Innbetaling skjer ikke til klubbens ordinære bankkonto, men til en konto hvor NIF videreformidler innbetalingene til B&OI hvis noen skulle lure.

Familiemedlemmer kan nok oppleve å få flere likelydende krav. Det kan enten skyldes at man er registrert med flere e-postadresser eller at flere medlemmer har samme e-postadresse. Jeg har ikke funnet ut noen måte å unngå dette på, så dere får bare leve med det.

Share