Kategoriarkiv: PRIO

Klubbmesterskapet 2021 – 7. september

Førstkommende tirsdag, 7.september, er det klart for årets morsomste løp, klubbmesterskapet – eller som det også kalles – «Alle kan vinne løpet».

Martin Hoset og Anders Kure har laget startliste ut fra SRI-beregninger. Kort sagt er startlisten beregnet ut fra nivået man har holdt i år, og første mann eller kvinne i mål vinner.

Startliste: (kan justeres, følg med på facebook), se nedlastbar excelfil under. Der ligger det også en kort forklaring hva som ligger bak beregningene.

Arena er Vanntårnet på Mørkved. Lengde: 3.2 km. Oppmøte i god tid før ditt starttidspunkt.
Det blir også N- og C- løype. Ingen forhåndspåmelding!

Sett av dagen, mer info kommer når det nærmer seg😊

Bamse har blitt klubbmester før, klarer han å gjenta bedriften?

Adelskalender og info til nye løpere:

1 løype/klasse felles for alle fra og med 13 år og opp. 3,2 km. Omvendt jaktstart etter SRI, de beste starter til slutt. Første løper i mål vinner. Det blir spennende og tett mot slutten! Du finner starttida di i excelfila på sida her. Ta kontakt om du ikke står på lista. Åpent for alle løpere, men beste B&OIer vinner den tradisjonelle premien (du har vel betalt kontigent?). Vanntårnet på Mørkved, diverse parkeringsmuligheter, men ikke mange helt nært – på Bodin vgs vil det alltid være plasser. Det blir også alminnelige C- og N-løyper. Flott om «alle» bruker tracking på klokke eller telefon (f.eks. Livelox), da kan hele det spennende løpet sees i repeat på Livelox etterpå! For nysgjerrige legger jeg ved forklaring på Salten Ranking Indeks (SRI) og Adelskalenderen for alle klubbmesterskapene fra 2007.

Share

Resultater PRIO/Klubbmesterskap 10.sept 2019

Erlend Holter Nilssen holdt unna og ble årets klubbmester.
Her legges ut resultatliste rangert på måltid. Dette som er den offisielle resultatlisten. I tillegg legges ut strekktidsliste som viser faktisk anvendt til til den enkelte samt resultater for N og C -løypa

Fornøyd klubbmester
Share

Resultater fra PRIO Klubbmesterskap 2018

Da er strekktider og resultatliste klare etter kveldens løp. I strekktidslista er det ryddet bort ekstra poster for de som valgte å gardere, og for de som stemplet kun på feil post, er de tvangstyrt som OK.

Resultatlista er den rangert etter korrigert måltid, og den har en egen kolonne for plassering i selve løpet, og en egen kolonne for plassering i Klubbmesterskapet. Denne lista er laget ved hjelp av «klipp og lim» fra mOtime, så korrigeringer mottas med takk.

Strekktider

ResultatlisteShare

Resultater PRIO – Klubbmesterskap Arlia 12.september

Leif Magne ble årets klubbmester , men han måtte se 3 «fremmed løpere» foran seg i mål.

Her er offisiell resultatliste, som viser målgangstid og plassering i klubbmesterskapet:

Prio -Klubbmesterskap resultatliste

Her er resultatliste med faktisk anvendte tider for alle løpere. (N- og C- løypa er også her):

PriO-Klubbmesterskap_Strekk

 

 

Share

Resultater klubbmesterskap/PRIO

Regnet stoppet i tide og det ble riktig fint på PRIO løpet i dag. Geir Moen gikk seirende ut og er dermed klubbmester 2016. Gratulerer.

Klubbmester 2016 (2)

Offisiell resultatliste er målgangtid korrigert med evt tillegg for feil makropost dvs post nr 11.  Fasit her var : Prio 1 nr 46, Prio2: 47 og Prio 3: 48.

offisiell resultatliste klubbmesterskap prio 21.6.2016

I tillegg legges ut strekktidsliste som viser anvendte tider i dag, der er det ikke gitt tillegg for feil makropost.

PRIO_2_Strekk

Noen har vært veldig ivrig og stemplet på en ekstra post med kode 172 som Bamse hadde satt ut til forsvarets løp i morgen.

Share

PRIO/Klubbmesterskap tirsdag 21.juni

En av postene henger allerede ute.

En av postene henger allerede ute.

Årets PRIO arrangeres i år i juni, førstkommende tirsdag 21.juni.

Det blir omvendt jaktstart etter årets resultater og PRI. De antatt raskeste starter sist, og første mann eller kvinne i mål vinner. Det blir nok tett og spennende som vanlig. Stedet er Heggmoen. Offisielle starttider kommer i løpet av mandag, Anders Kure jobber med listen. Man er selv ansvarlig for å møte opp til sin starttid. Etter løpet blir det sosial samling og grilling ved samlingsplass.

STARTLISTER (PDF)

Marit Johnsen er løypelegger, og hun skriver følgende:

I samråd med PRI sjef Anders har vi lagt opp til at estimert målgang er 19.05. Anders setter opp startlista ut fra det, regner med at den senest er klar i morgen mandag.

Ca 15 minutter fra samlingsplass til start.

Ca 15 minutter fra samlingsplass til start.

Arena er ved grillplassen ved parkeringsplassen på Heggmoen. Løypa er 3,6 km.

Starten er trukket vel 900 meter oppover mot Heggmovatnet, så det må beregnes minst 15 min å gå til start. (legg ved bildet som viser veien til start).

Det er  makro-post(er) mot slutten av løypa, dvs at løperne kan ha ulik post og på postbeskrivelsen er det ingen postkode. Så her må løperen være nøye og stemple på den posten som de mener er riktig. Stempling på feil post gir 1.30 min i tillegg.  Det er første stempling som gjelder, så oppdager man at man har stemplet feil så er er det ingen hensikt å løpe til den rette etterpå, for tillegget får man uansett.

I tillegg til PRIO-løypa er det en C-løype på 2 km og rekruttutvalget har nybegynneropplegg.

I terminlista er det er det lagt opp til sosialt med grilling etter løpet. Vi er bare to arrangører som får nok å henge fingrene i, så her må hver enkelt bidra med litt ved/grillkull og den maten de vil ha.

Hilsen Marit

Nyheter fra i fjor 2015 (historisk):

Share

Bilder fra årets PRIO/klubbmesterskap

Per Rekkedal tok en del bilder med sin mobiltelefon (noen bilder litt uklare). Det ble et morsomt og spennende mesterskap. Klikk på bildene for å se dem litt større.

Share

Resultater fra PRIO/Klubbmesterskap

NB! Resultatene oppdatert, da jeg ikke hadde fått med meg at årets tillegg for macro post feil skulle være 1:30.

Vi gratulerer Reidar Andersen som årets suverene klubbmester.

Den offisielle listen er kun basert på korrigerte måltider, dvs stempling på målpost pluss 1:30 i tillegg for de som har vært på feil macropost. Fasit for macroposter på de ulike løypevariantene er skrevet inn i bunnen av resultatlista. Hvis noen stusser på at måltid minus starttid ikke stemmer med anvendt brikketid, så skyldes det at start klokken ikke var synkronisert med målklokken.

Her er den offisielle listen:      Resultater Prio 2015

I tillegg legger jeg ut en strekktidsliste som også inneholder resultater for N og C-løypa. På denne har jeg ikke gitt noe tillegg for feil macropost i PRIO løypa.

PRI0-Klubbmesterskap_Strekk

Reidar Andersen, klubbmester 2015

Reidar Andersen, klubbmester 2015

Share

PRIO-løpet 2015 (klubbmesterskapet) 8.september

Tirsdag 8.september er det klart for årets PRIO-løp/klubbmesterskap.

Det blir omvendt jaktstart etter årets resultater og PRI. Det blir nok tett og spennende som vanlig. Stedet er Vatn-vatnet/skiløypa ved Hopen. Offisielle starttider her. Man er selv ansvarlig for å møte opp til sin starttid.

Løypelegger Arild Hegreberg skriver:

Arena som vanlig når det er o-løp fra Hopen; skistadion. Tilnærmet ingen avstand fra parkering og kun 100m til start. Dermed ikke nødvendig å beregne seg tid til å gå langt. Prio-løypa er 3.53 km. Løpbarheten er i all hovedsak god. Motbakker må påregnes. Makroposter i søkk og kav på slutten. En må følge med på kartet for å vinne den gjeve tittelen; klubbmester. Egen C og N-løype.

Om makropost: På en av postene mot slutten oppgis ikke postkoden. Det er flere poster i nærområdet. Stempling på feil post her medfører ikke disk men tilleggstid. Postklynga og utfordringen med å ikke vite postkoden omtales som makroposter.

Årets premie

Årets premie

Det er klubbens egen «fudge factor»-professor, Anders Kure, som er hjernen bak opplegget. PRI står for «Per Rekkedal»-indeks. Han har ut fra alle årets løp beregnet starttid for alle løperne slik at de teoretisk sett skal komme samtidig inn i mål. Vanligvis er det et rotterace inn mot mål, men stort sett er det en ungdom, type gutt, som vinner. På facebook går diskusjonen, hvem vinner i år? Anders Kure analyserer: Blir det andre enn unggutta nå? En statistisk analyse (standardavviket) gir denne favorittlista: Marit B, Svein V, Jon Ø, Reidar A og Åge M. Største utfordrere er deretter denne gruppen: Jon Sivert V, Jakob L, Odd-Ivar S, Terje O, Irene S, Hedda I, Karen M B og Nora I. Det er merkelig at favorittene aldri har slått til før i prioløp.

 

Share