Kategoriarkiv: ski

En STOR takk til alle i B&OI som har jobbet…

Fra rennleder Bjørn Godal:

Tusen takk for en fantastisk innsats fra dere i helga! Det har vært til uvurerlig hjelp. Jeg har stor tro på at denne typen deling er veien å gå for at vi alle skal løfte oss på arrangement og kunne gjennomføre store arrangement på en god måte i framtida. Nok en gang: Tusen takk til alle fra B&OI som bidro i helgas mesterskap!!!

Fra o-gruppas leder Torkel Irgens:

En STOR takk til alle i B&OI som har jobbet dugnad under NNM helga. Det ble et strålende flott arrangement, både på Bestemorenga og i Stormen bibliotek. Mange ulike oppgaver som skulle utføres, for å kunne gjennomføre et helhetlig arrangement. Mange gode arrangementserfaringer vi kan ta med oss videre i arbeidet med planlegging av NM uka neste år.

Minner også om medlemsmøte for B&OI orientering onsdag 25 mars kl 1800 på Bodin vdg. Her blir det info om årets sesong, info om medlemsregistrering på MinIdrett, bestilling av løpsutstyr, oppdatert info om NM uka mm. Vi sees!

Ivrige skiløpere fra arrangørklubben

Ivrige skiløpere fra arrangørklubben

Share

Dugnad NNM på ski 20.-22. mars

NNM på ski - Bodø 2015

NNM på ski – Bodø 2015

NNM på ski arrangeres i Bodø 20.-22.mars. Som dere kunne lese i adventskalenderen er det inngått et stort samarbeid mellom flere klubber for deling av dugnadstimer. Dette gjør at B&OI orientering må stille med flere frivillige under NNM på ski.

Flere av våre medlemmer er allerede opptatt med arrangementet siden de også er medlemer av arrangørklubben, så det er nødvendig at flere av «oss andre» melder seg frivillige. Undertegnede har allerede gjort seg tilgjengelig alle tre dagene i speakerbua, og oppfordrer alle andre til å være aktive med å melde seg som frivillige til det som passer dere best.

Send en mail til Asgeir Jordbru (jordbru@gmail.com), eller sms 934 26 200, innen 1. mars om hvilken oppgave du kan bidra med.

Les mer her om arrangementet og oppgavene som det trengs mannskaper på: Dugnad ski-NNM 20-22. mars 2015.

Hjemmesiden til NNM.

 

Share

Medlemsinformasjon fra Styret våren 2015

Til alle medlemmer i B&OI orientering.

Bodø 21. februar 2015.

Takk for sist til dere alle som var på årsmøtet. Det var både hyggelig og inspirerende. Imponerende at så mange tar på seg ulike tillitsverv, og vil være med å gjøre en innsats for klubben også dette året og denne sesongen Vi i styret: Torkel Irgens – leder, Morten Selnes – nestleder, Janne Nilsen og Asgeir Jordbru – styremedlemmer, vil gjerne få informere om følgende tema.

Redesignet hjemmeside

https://bodo-orientering.no

Arne Kristian Nordhei har gjort og gjør en kjempeinnsats med hjemmesiden, og den har nå fått et helt nytt design. Her legges all info om det som skjer i klubben.Sjekk hjemmesiden ofte. Dette er vår viktigste kommunikasjonskanal om alt som skjer. De fleste nyhetene kommer også på vår facebookside.

Medlemskontingenten

– er uforandret fra 2014 (og 2013).

Se mer info på hjemmesida, under punkt om lagshåndboka, økonomi, medlemskap.

  • Familie – kr 600.-     HUSK Å MERKE MED NAVN HVEM MEDLEMSKAPET GJELDER
  • Hovedmedlem – kr 300.-
  • Ungdomsmedlem, rekrutt medlem – kr 200.-
  • Beløpet betales inn på konto: 0530 41 86862

Adresse: B&OI orientering, postboks 251, 8001 Bodø.

 

Medlemsinfo – Min idrett

https://minidrett.nif.no/Statics/About

Alle som er medlemmer i et idrettslag skal registrere seg i idrettsforbundets database. Medlemmer kan logge seg på denne basen via ”minidrett” på en enkel måte, Se nettstedet ovenfor.

Her registreres navn, adresse, mobil og mail. Disse dataene gjør at vi enkelt kan sende ut både mail og sms til dere ved behov.

Hele vårt medlemsregister er nå registrert i KlubbAdmin https://klubbadmin.nif.no/default.aspx med de medlemmer som var registrert i 2014. Dere må selv oppdatere de personlige dataene hvis der skjer endringer, f. eks hvis noen bytter mail (skjer ofte ved jobb skifte).

Vi anbefaler at dere registrerer en privat mail adresse, og ikke jobb mail. Hvis dere skulle glemme passordet, så kan dette enkelt sendes til den registrerte mail adressen.

Alle medlemsdata som er registrert av dere er tilgjengelig for den som er ansvarlig for medlemsregistreringen i vår klubb, dvs Frode Ikdahl (frode.ikdahl@signalbox.no).

Ta gjerne kontakt med han hvis dere har spørsmål om dette.

Registrert er tilgjengelig for den som er ansvarlig for medlemsregistreringen i vår klubb, dvs Frode Ikdahl så kan dette enkelt

NNM på ski  – dugnad

http://nnm2015.no

Vi har laget et eget skriv om dette: Dugnad ski-NNM 20-22. mars 2015

Nordland 3-dagers og KM helg 19-21. juni

http://nordland3dagers.weebly.com

Et av vårens høydepunkter blir Nordland 3 dagers på Fauske og i Sulitjelma. Sett av datoen.

Medlemsmøte onsdag 25. mars på Bodin vdg

(mer info kommer på hjemmesiden)

– med info om årets sesong

– med ide-dugnad om NM uka i 2016 – http://onm2016.wordpress.com

– med bestilling av klubb klær

– med info om Min idrett – medlemsregistrering

– med mer

 

Vi sees.

 

Hilsen styret

Ved Torkel Irgens

 

Share