Forfatterarkiv: Arne Kristian Nordhei

Om Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Politiattest

Norges Idrettsforbund har vedtatt at alle idrettslag som tilbyr idrett til barn og ungdom under 18 år (mindreårige) eller til personer med utviklingshemming, skal – uten unntak – hente inn politiattester fra alle med tillits- eller ansvarsforhold til slike utøvere. Trenere, instruktører, lagledere og andre med direkte kontakt med mindreårige eller personer med utviklingshemming vil alltid ha et ansvars- eller tillitsforhold og være omfattet av ordningen. For andre oppgaver må idrettslaget foreta en konkret vurdering av oppgavene. Kravet til politiattest gjelder ikke for personer under 15 år. 

Styret i B&OI orientering har vedtatt at alle som har følgende verv/oppgaver i klubben skal fremvise politiattest:

–       Alle medlemmer av Idretts- og rekrutteringsutvalget (IRU)

–       Alle som har ansvar for Fart-med-Kart 

–       Alle som har ansvar for B&OI Ung

–       Alle som tar ansvar ved andre arrangement for barn og unge, for eksempel Barnas Idrettsdag, Sommeridrett ol.

–       Reiseledere til orienteringsarrangement der barn og ungdom under 18 år eller personer med utviklingshemming deltar

Her finner du mer informasjon om politiattestordningen i norsk idrett og hvordan du skal søke politiattest: https://www.idrettsforbundet.no/tema/politiattest/

Ansvarlig for politiattestordningen i B&OI IF Orientering er Marianne Pettersen, mail: marianne.pettersen23@gmail.com

Share

Invitasjon til digitale kompetansekvelder Norsk Orientering

Norges Orienteringsforbund inviterer til webinar på ukekvelder i perioden 30. oktober til 9. november der målet er å gi inspirasjon og kunnskap og styrke våre felles mål om økt aktivitet og utvikling i orientering.

Det blir et rikholdig og variert program med totalt 16 ulike webinar og vi håper at temaene frister til deltakelse.  Både ungdom og voksne, nye og erfarende er velkommen.  Gratis deltakelse!

Flott om du vil hjelpe med å spre informasjonen til klubbens medlemmer, dele på nettsider og i sosiale medier.

–      Programmet for kompetansekveldene kan du lese i helhet her:  høyoppløselig   Program og lavoppløselig  Program

  • Påmelding gjøres i Eventor/forbundsaktiviteter HER (Vi oppfordrer til påmelding før 28. oktober)  
  • Nyhet på orientering.no: HER
Share

Saltendilten 24.september Festvåg

Innbydelse og påmelding i eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/18775

PM: se nederst

Det blir et litt nedstrippet arrangement arrangementsmessig. Samlingsplass på Stordalen gård, ca. 900 meter fra P-plass mellom Svartvatnet og Nordlivatnet langs fv. 834. ca. 1000 meter å gå til start tilbake til fv. Beregn 15-20 minutter rolig gange langs sti. På arena vil det ikke være muligheter for å ha sakene sine under tak. Det finnes utedo, men vi kan ikke garantere tilgang på den. For vasking/dusjing er det våtklutmetoden som gjelder.

Vi anbefaler alle å lese innbydelsen nøye. Ha med varme klær, og sjekk værmelding godt. Det er ikke matsalg.

Share

Saltenkarusell Bestemorenga 29.august

FORHÅNDSPÅMELDING I EVENTOR

Start og mål ved Bestemorstua. Vi har en N-løype på 1,3 km, en C-løype på 1,8 km, en B-løype på 3,0 km og to A-løyper på hhv 5,9 km og 4,0 km. Sistnevnte trykkes i både 1:10000 og 1:7500. Hensikten med to ulike målestokker på 4km er at mange som løper større løp møter kart med 1:10000. Da får man mer relevant trening hvis man velger den målestokken og ønsker distansen 4 km. Vi trykker godt med kart og håper på godt oppmøte også denne tirsdagen 😀. Påmelding i Eventor. Hilsen løpsleder og løypelegger.

Share

Resultater tomannsstafett 2023 – Vatnlia

Som i fjor, 12 lag stilte i nydelig vårvær (kuling, regn og 3-4 grader). En bragd bare å velge å løpe stafett i dette været, flere ble nok veldig kalde. Dette er de tøffeste av de tøffe.

Det var litt brikkekluss for et av lagene, jeg har godkjent dem likevel. Jeg har godkjent alle, og alle fortjener å være på førsteplass. Men jeg har nå satt opp en resultatliste, og best tid hadde Martin Hoset og Erlend Mathias Olsen. Eirill Buvik og Dominic Ditri var hakk i hæl. Og for en flott og tøff gjeng med nybegynnere, tøft å stille opp i dag. Jeg fikk ikke til å ordne annerledes enn dette, så om du må lete og undersøke litt for å finne hvem som løp raskest på de ulike strekkene.

Share